Yaşam kalitemizi nasıl artırabiliriz?

5 Aralık 2019

 

Bu yazımda tüm seminerlerimde bahsettiğim yaşam kalitemizi ömür boyu artıracak püf noktaları özetleyeceğim.

İlk olarak sağlıklı bir bedene sahip olup onu muhafaza etmek için doğaya uygun yaşamak gerekiyor. Çünkü doğaya ne verirsek aynen bize geri dönüyor, hem de katlanarak. Doğaya zarar veren kimyasallar, tarım zehirleri bitkiler ve hayvanlarda birikim yaparak gıdalar üzerinden bize geri dönerken, su ve havaya yağdırılan toksinler bize zehir şeklinde dönüyor. Temiz bir beden sağlıklı bir bedendir. Temiz bedenler için doğamızı da temiz tutmamız, ekolojik yani doğayla uyumlu ürünleri seçmemiz gerekiyor. Şöyle bir dünya hayal ediyorum; sevgi, barış ve sağlık dolu, toprağı incitmeyen doğal tarım uygulanan, besinlerimizin ilacımız olduğu, tertemiz su içtiğimiz, mis gibi hava soluduğumuz, atıkları geri dönüştürdüğümüz, yeşil evlerde yaşadığımız… Gelecek böyle olacak!

Çünkü sağlıklı nesiller yetiştirmek isteyen anneler artık doğal yaşamı tercih ediyor. Doğal anneler, doğal ebeveynlik esaslarını takip ediyor, doğal doğum ve uzun emzirme yapıyor, ürün seçimlerinde doğaya saygılı oluyor, ekolojik farkındalıklı çocuklar yetiştirmeye çalışıyor, doğal beslenme yapıyor, doğal sağlık yöntemlerini uyguluyor ve kendin yap ev ürünlerini tercih ediyor.
Sağlıklı kalmanın yolu düzenli iç ve dış ARINMAdan geçiyor. Arınma yani detoks yaparken fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenlerimizi düşünmeniz gerekiyor. FİZİKSEL ARINMAyaparken bedenimize giren toksinleri arındırmak için doğal ve organik kozmetik ürünleri tercih etmeliyiz. İç organ temizliği için temiz gıdaları, hücresel detoks sağlayan enerjik suyu, bedeni yormayan ve sahte bağışıklık içermeyen doğal tedavileri, ekolojik ev temizliğini tercih etmeliyiz. Sağlıklı beslenmebasit, taze ve tam besinler, tarladan, bahçeden, doğal, GDOsuz, hormonsuz, işlem görmemiş, ekolojik, organik olmalı. Yenecekler: gökkuşağının renkleri, %70-80 sebze ağırlıklı, kuruyemişler, meyveler, omega-3, sağlıklı proteinler, enerjik su Yenmeyecekler: şeker (iyi şeker meyveler-kötü şeker beyaz şeker), tatlandırıcılar, rafine tuz (iyi tuz doğadan gelen-kötü tuz işlenmiş rafine), işlenmiş tahıllar ve beyaz un, işlenmiş paketli her türlü katkılı gıda ve içecek. Fazla beyaz şekerin zararlarını bilmeyen yoktur artık; yağ olarak depolanır, Tip 2 diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, hipertansiyon, demans, kanser gibi kronik metabolik rahatsızlıklara sebep olur ve kanser hücrelerini besler. ZİHİNSEL ARINMA fiziksel temizlik kadar önemlidir. Günde beynimizden yüzbin civarı düşünce geçer. Bunların çoğu geçmişte yaşananlarla ilgili ve gelecek endişeleri içeriyorsa, hayallerimizi gerçekleştirecek ve bedeni şifalandıracak düşüncelere pek enerjimiz kalmaz. Aklımıza giren toksik düşünceleri ve yargılarımızı temizlemek için ben Access Consiousness yöntemini çok kullanıyorum. Yargısızlık büyük zihinsel özgürlük sağlıyor. Başak Pirtini youtube kanalımda Access soruları ile ilgili videoma bakabilirsiniz.DUYGUSAL ARINMA duygu enerjilerimiz dengelemek için oldukça önemlidir ve uzun sağlıklı yaşamın sırrıdır. Hastalıkların yüzde 90 sebebi yaşanan duygusal strestir. Bedende sıkışmış negatif duyguların etkisi kendini bozuk fiziksel organlar ve tümörler olarak gösterir. Negatif duygularınızın yükünü ne kadar taşıyabilirsiniz? 6 yıldır duygu şifresi metodunu duygusal arınmam için kullanıyor ve seanslar yapıyorum. Negatif düşünceler, korkular, travmalar, blokajlar üzerinde çok etkili olan duygu şifresi çok hızlı çalışıyor. Kalbin manyetik alanını bloke eden kalp duvarı enerjilerini duygu sifresi ile temizlemek hayatınızı 180 derece dönüştürecek güce sahip.Kalp duvarını temizleyerek bağışıklığınızı, enerjinizi artırabilir, ilişkilerinizi iyileştirebilir, sevgi dolu hissedebilir, hayat amacınızı bulabilir ve bolluk bereketi hayatınıza çekebilirsiniz.

Uyguladığım sağlıklı yaşam modelini seminerlerimde, bloglarımda, kitabımda ve seanslarımda anlatıyorum. Canlı dinlemek isterseniz etkinliklerimi @dogalanneyim instagram hesabımdan takip edebilirsiniz. Duygu Şifresi seansları için @duygusifresibasak, hayvanlarla telepati için @hayvanlardanmesajlar, enerjik su yapılandırıcı araçlar ve bilimi için @enerjiksu hesaplarıma bakabilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere sağlıkla kalın!

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir