Susam Sokağı 11-13 Aralık’ta Türkiye’de

5 Aralık 2015
Önceki1 / 2Sonraki

Türkiye’nin en büyük aile buluşmasına az bir zaman kaldı. 11-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İBS’nin bu yılki onur konukları ise Susam Sokağı ve o sokağın sevimli kahramanları. Birbirinden ilginç ve renkli atölye çalışmaları, çizgi kahramanlarla buluşma köşeleri, büyülü bahçe, hazine avları, binlerce hediye ve daha pek çok etkinlik ebeveynleri ve çocukları bekliyor. Bu buluşma kaçmaz; bizden söylemesi!

 

008

İBS’den Büyük Sürpriz

Çocukları için ‘en iyisini’ isteyen ebeveynlerin buluşma noktası olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, dördüncü dev buluşmasını 11-13 Aralık tarihleri arasında Harbiye / İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.

Ailelerin bir yıl boyunca heyecanla beklediği ve 4 yıl gibi kısa bir zamanda da en güvenilir markalardan olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 3 gün için ailelere büyülü bir dünya yaratıyor. Bu dünyanın içinde sektörün en büyük markaları, en yeni ürünleri, en sevilen isimleri ve unutulmaz şovlar yer alıyor.

Her yıl ziyaretçilerine sürpriz hazırlamayı seven İBS’nin bu yılki sürprizi ise Avrupa’nın en ünlü sokağından geliyor…

“Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby”li Susam Sokağı, İBS kapsamında hazırlanan özel Sokak’ta üç gün boyunca çocukları ağırlayacak. Dans şovları, kurabiye atölyeleri, ödüllü yarışmalar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayan çocuklar Susam Sokağı’ndan çıkmak istemeyecek.

Üç gün boyunca İBS içinde yer alan Susam Sokağı sabah 11:00’da açılacak ve akşam 19:00’da kapanacak. Susam Sokağı karakterleri üç gün boyunca toplamda 21 şov düzenleyecek.

Büyülü Bahçede Neler Var?

Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da en sevilen çizgi kahramanlar, prensler, prensesler, yılbaşı partileri, hediyesi bol hazine avı yarışmaları ile daha pek çok şov da İBS kapsamında ebeveynlerle ve çocuklarla buluşacak.

İBS geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının içine bir botanik bahçe kuracak. Özel olarak tasarlanan büyülü bahçede, rengarenk çiçekler, pek çok çocuğun ilk kez karşılaşacağı ağaçlar ve elbette tavuklar, kazlar ve tavşamlar olacak.

Önceki1 / 2Sonraki

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir