İyi ki Varsın Tilki Toni Serisi

20 Ekim 2021

İyi ki Varsın Tilki Toni Serisi’nde Hafize Çınar Güner, sıra dışı bir arkadaşlığın maceralarını anlatıyor. Her bir macera, kim olduğumuzu anlamak, çevremizi tanımak için yol gösteriyor, bunun için merak etmenin, sorgulamanın, sevgi ve saygının önemini anlatıyor. Yazarın; Arkadaşlık, Puding Gibidir!, Beş Duyu, Zaman Dipsiz Bir Kuyu! Ve Bir Dilek Tut! kitaplarına Kelime Yayınları’nın web sitesi www.kelimeyayinlari.com üzerinden ve kitap satan her yerden ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlık, Puding Gibidir!
Tık… Tık… Tıktıktık… Dolaptan gelen tıkırtıları duyguğunda Deniz, uykuya dalmak üzereydi. Sanki dolabın içinde gezinen bir şey vardı. “O olmalı!” dedi kendi kendine, “Mutlaka odur!”. Gelen Deniz’in dünyada eşi benzeri olmayan, sevimli mi sevimli, olağanüstü arkadaşıdır.

Beş Duyu, Zaman Dipsiz Bir Kuyu!
Tilki Toni ve Deniz’in maceraları devam ediyor. Bu kitapta Tilki Toni’nin, Deniz ve kardeşleri Toprak ve Güneş’le İstanbul’da yaptıkları büyülü yolculuğu okuyoruz. Mahallenin kayıp köpeği, bal gözlü Kuli’nin izini sürüyorlar.

“Tilki Toni’yi çok özlüyorum. Onunla ilk tanıştığımızda cebimden kurabiye aramasını unutamıyorum. Çok komikti… O çok sevimli bir tilki. Onunla tekrar karşılaşmayı dilerim.” Ece Güngör, 3. Sınıf öğrencisi

Bir Dilek Tut!
Deniz’in canı, okullar tatile girdiğinden beri çok sıkılıyordur. Neyseli imdadına, muhteşem fikirleriyle Tilki Toni yetişir! Deniz, en büyük hayali olan Büyük Kanyon’u görmek için, kedi pansiyonundan, pastaneye türlü yerde çalışmayı dener. Ama bir dileği olan sadece Deniz değildir…

Yazar: Hafize Çınar Güner
Resimleyen:
Şebnem Aydın Gündüz
Sayfa: 56
Yayınevi: Kelime Yayınları

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir