Anneliğe dair her şey 12-13 Ocak’ta mammashow’da

29 Aralık 2017

mammashow, 12-13 Ocak tarihleri arasında anne ve bebeğe dair merak edilen tüm konuları konuşmak üzere anne adayları ve anneler ile uzmanları İstanbul CNR Expo Hall 1’de bir araya getiriyor. İki gün boyunca devam edecek bu dopdolu etkinliğe katılmak isteyenler, biletleri Biletix üzerinden temin edebiliyor.

Dünyanın öncü fuar organizatörü UBM ICC tarafından düzenlenen mammashow, 12 Ocak Cuma ve 13 Ocak Cumartesi günleri, 10:00-18:00 saatleri arasında CNR Expo Hall 1’de anne adaylarının ve 0-3 yaş bebeği olan ailelerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Biletlerin Biletix’ten temin edildiği mammashow, iki gün boyunca yaklaşık 2 bin anneyi ağırlamayı hedefliyor. Alanında deneyimli doktorları ve uzmanları anne adayları ve  anneler ile bir araya getirecek etkinlik çerçevesinde, birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı çok sayıda panel düzenlenecek. Anne ve anne adaylarının hamilelik ve doğum yöntemleri, bebek beslenmesinden uykuya ve bebeğin bedensel – zihinsel gelişimine kadar her konuda değerli bilgiler edineceği ve sorularına cevap bulabileceği mammashow; emzirme alanı, bebek bakım odası gibi alanlar sayesinde annelerin gün boyu bebekleriyle rahatça vakit geçirmelerini sağlayacak.

Alanında önemli isimler ve uzmanlar anneler ile buluşuyor

Anne ve bebek konusunda deneyimli gazeteci Nora Romi’nin moderatörlüğünde, anne adayları ve yeni annelerin çocuk büyütme sürecinde yaşadıklarını kitabında anlatan nam-ı değer Hihieved sosyal medya hesabının sahibi Hande Birsay mammashow’da anne adayları ve annelere deneyimlerini aktaracak

12 Ocak Cuma günü “A’dan Z’ye Hamilelik ve Doğum Yöntemleri”, “Yaşasın Bebeğim Oldu” ve “Anneyim Güzelim” başlıklı oturumlarla başlayacak mammashow; 13 Ocak Cumartesi günü “Bebeklerde Sağlıklı Beslenme ve İştahsız Çocuklar”, “Bebekten Sonra Evlilik Halleri” ve “Bebeklik Döneminde Oyun ve Uyku” başlıklı oturumlarla devam edecek.

Konuşmacılar arasında sosyal medyada annelerin dünyasına yeni bir soluk getiren “Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti” kitabının yazarı anne-çocuk influencer’ı Hande Birsay; İstanbul Doğum Akademisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Çoker; Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gazi Yıldırım; Medical Florya Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Melike Özberk Koç; İstanbul Doğum Akademisi Hamile ve Doğum Terapisti Begüm Kodalak Bilik; Bayındır Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Beyhan Bulgurlu; Psikolog İrem Polat; İstanbul Aydın Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Muhammed Altiti; İstanbul Aydın Üniversitesi Hastanesi Çocuk Endokronoloji Uzmanı Doç. Dr. Bülent Hacıhamdioğlu; Psikolog İpek Gökozan; Psikolog Selcen Akdan; Psikolog Ateş Erdoğan; Diyetisyen Derya Akın ve Uzman Psikolog Işın Emeç; Uzman Psikolog Çağla Tuğba Selveroğlu; Oyun ve Aile Terapisti Psikolog Bahar Çakır gibi isimler bulunuyor.

Bebek bakımı ve beslenme, araç gereç, oyuncak ve bisiklet, mobilya ve ev tekstil ürün gruplarından çeşitli markaların ürünlerini tanıtacağı mammashow’a katılan anneler, ürünlerle ilgili detaylı bilgi alma ve ürünleri bizzat deneyimleme şansına da sahip olacak. Öte yandan dileyen katılımcılar, alışveriş workshopu ve  marka seminerleri alanında gün boyu sürecek eğlenceli, öğretici sunum ve aktivitelere katılarak ailece güzel vakit geçirebilecek.

mammashow’a katılmak isteyen anneler, detaylı bilgiye https://mammashow.com adresinden ulaşılabiliyor. Bilet satın almak için de http://www.biletix.com/etkinlik/VKP01/ISTANBUL/tr adresinden biletinizi satın alabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir