EBRU KARADUMAN

4 Aralık 2014

HAYATIN VAZGEÇİLMEZİ SPOR

Beden Atölyesi diye bir isim duyduğunuzda ne hayal ediyorsunuz? Beden hareketinin zihninizde canlandığını hisseder gibiyim yoga, pilates, takla, stretching ve dahası… Zihninizdekileri netleştirmek istiyorum çünkü artık her ay ben Ebru Karaduman ve ekibim, çocuklarınız ve sizler için bir sürü faydalı bilgi paylaşıyor olacağız.

Parents dergisi sayesinde artık her ay sizlerle olacağımız için oldukça heyecanlı olduğumuzu belirtmek isterim. Çocuk ve spor, hamilelikte spor, formda kalmanın sırları, çocukların spor okullarına başlarken yaşadıkları endişeler, ağlama krizleri, çocuğum spora hangi yaşta, nerde, nasıl başlamalı, ileride hangi spora daha yatkın, bale mi, cimnastik mi, kaç yaşta ne yapmalı ve dahası aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarını sizler için yazıyor olacağız. Sizlere faydalı ve hayatın içinden bilgiler vereceğimizden emin olabilirsiniz.

 

Spor Odaklı Oyun Grubu

18 aylık bebekten, 3 yaşındaki tüm çocuklara hitap eden, özel olarak hazırlanmış sportif ve eğitsel faaliyetlerin, oyunlar esnasında çocuklara eğlenceli bir yolla aktarılmasını hedef alan, programlardır.

Yapılan aktivitelerle, çocukların ince ve kaba motor hareketlerinin maksimalde gelişimi hedef alınırken, tüm kas gruplarına yönelik yapılan çalışmalar, çocukların kas gelişimlerine, büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. Ayrıca çocukların, okul öncesinde sportif bir ortamda sosyalleşmelerine de olanak sağlar.

 

Beden Atölyesi’ nde;

Çocuklarımızı demo derslerinde gözlemledikten sonra, seviyesine uygun guruba yerleştirmekteyiz. Hedeflediğimiz fiziksel gelişimi, maksimale çıkartmakla birlikte, çocukların özgüvenli ve sosyal bireyler haline gelebilmelerini sağlıyoruz. Derslerimizin, verimli geçmesi açısından gruplarımız, 6 kişi ile sınırlı tutulup, iki uzman eğitmen eşliğinde gerçekleşmektedir. Dersler, 50 dakika sürmektedir.

 

Jimnastik

Jimnastik; en erken yaşta başlanabilen (3 yaşından itibaren) ve tüm spor branşlarının, alt yapı temel eğitimini içinde barındıran olimpik bir spor branşıdır. Jimnastik branşı ile spor hayatına adım atan çocuklar; esneklik, kuvvet, koordinasyon, denge, çabukluk, dayanıklılık gibi biomotor özelliklerini geliştirirken, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlelerinin dengelerini maksimum düzeyde geliştirirler. Yaşıtlarına oranla daha estetik bir görüntüye sahip olurlar.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir