Anneden Anneye – Zeynep Gözübüyük

5 Temmuz 2016

Merhaba, ben 25 haftalık hamileyim ve İstanbul dışında yaşıyorum. Bel ağrım çok rahatsız ediyor. Hangi hareketleri yapabilirim? 

Parents dergisi youtube kanalında yoga videolarım var, direkt linkini zeynepgozubuyuk.com da da bulabilirsiniz. Bu vesileyle güzel haberi de vereyim: Zeyneplehamileyogasi.com sitemi zeynepgozubuyuk.com olarak yeniledim. Bol bol fotoğraf yükledim, 6 yıldır yayınladığım tüm yazıları düzenleyip toparladım. Yeni sitemde derslerimin ve seminerlerimin içerikleri, katılanların benim için çok değerli olan yorumları, ders ve seminerlerden görüntüler, videolarım ve programın yanı sıra hamilelik günlüğüm, benim ve hamilelerimin yazdığı ve devamını getireceğim doğum hikayeleri, 200 annenin emzirme deneyiminden oluşan “Annelerden Sütlü Tarifler” röportajlarım ve benim ürün deneyimi ve marka yazılarım var. Son olarak Instagram’da paylaştığım videolara gelen sorulara cevaben Boncuk Yemekte başlığıyla Ayşe’nin kendi kendine yemek yemesiyle ilgili yazımı yayınladım. Yeni sitemi umarım beğenirsiniz.

Unknown-1

Merhaba Zeynep Hanım, Temmuz Ağustos’ta yazlıkta olacağız. Çocukla bir gününüz nasıl geçiyor, en çok hangi ürünleri kullandınız, evdeyken nasıl oyaladınız? 

Sabah erkenden uyanıyoruz. Kahvaltıdan sonra hemen deniz. 10:00-12:00 arasında güneş henüz kızgın değilken denizde olmayı çok seviyorum. İçim de rahat oluyor.

Tabii ki kumdan kaleler yapmak için kova küreğimiz baş köşede. Bizimki Mickey&Minnie’li yine. Kolluklarımız da öyle. İkisini de Çeşme’ye gitmeden önce İzmir Joker’den aldım. Elsa’lı mini sörf tahtası da denizde favorilerimizden oldu, çok eğlendi Ayşe. Üstüne çıkıp ayak çırpmak yüzmeye de alıştırıyor. UV filtreli şapkayı ihmal etmeyin. Özellikle enseyi kapatanlardan alın. Çok güzel koruyor. Gözlük henüz deneyimlemedik, iki tane var biri Osse marka biri Kietla. Bahçede taktı hoşuna gitti ama sonra çıkarttı,  pusette vs dolaşırsanız şart. Unknown-2

12:00-16:00 arası evde olduğumuz için aktivite de yapıyoruz yazlıkta.  Pakolino kutumuzu yazlığa da getirdik. Hatta eski kutularımızdan yapmadıklarımızı da attım valize. İyi ki atmışım, yine hayat kurtardı. Temmuz Ağustos kutularımız da yazlığa gelecek, heyecanla bekliyoruz. Zeynepgozubuyuk.com‘da Pakolino deneyimlerimizle ilgili yazılarım var. Parmak boyası, sulu boya yazlık için ideal. Bir de ben değişik bir boyama kitabi aldım Ayşe’ye yine Joker’den. Adı Water Magic. Siyah beyaz bir kitap, suyla doldurulan kalemle boyanınca renkleniyor. Kuruyunca tekrar siyah beyaz oluyor. Ayşe bayılarak boyuyor, uzun süre oyalanıyor. Tavsiye ederim.

 

 

 

Ayın kitapları

uzum-bfec  

Kayıp Köpek Üzüm 

Pearson yayınlarının her kitabı çok güzel, buna da bayıldık. Yalnızlıktan sıkılan bir çocuğun kaybolan bir köpeği bulmasıyla başlıyor. Köpek akşamları duygusallaşıp sahibini özleyince çocuk ilan veriyor ama sahibini bulamıyor. Bir gün parkta köpek sahibini bulup kavuşunca yalnız kalacağını düşünen çocuğun aksine iki arkadaşı birden oluyor. Çok tatlı bir hikaye.

Cemile dans kursuna gidiyor

Cemile serisine bayılıyoruz, bazıları hariç. Okumadan almıyorum hiçbir kitabı zaten. Bunun da hem hikayesi hem de bağladığı sonuç güzel.

44_kedi-seven-53590_1

Kediş’in Armağanı

İş Bankası yayınlarının kedili kitaplarının favorimiz olduğunu yazmıştım daha önce. Serinin bir diğer kitabı da Kediş’in Armağanı. Hem çizimleri çok güzel hem hikayeler çok tatlı. Kedi sever çocuklar için ideal.

 

 

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir