YBY Woods, 9-10 Eylül tarihlerinde çocuklarla buluşuyor

6 Eylül 2023

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini gökyüzünün altında insanlarla buluşturan YBY Woods, çocuklar için eğlence dolu bir hafta sonuna hazırlanıyor. Festival ormanı YBY Woods, 9-10 Eylül tarihlerinde; Maşa ile Koca Ayı gösterisini, Rafadan Tayfa Müzikalini ve daha birçok eğlenceli aktiviteyi çocuklarla buluşturuyor.

Kültür, sanat ve eğlence alanında yarattığı ve sunduğu deneyimlerle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, birbirinden eğlenceli etkinlikler ile 9-10 Eylül’deki Çocuk Şenliği’ne hazırlanıyor.

YBY Woods Çocuk Şenliği misafirlerini hem eğlendirip hem öğretmeye hazırlanıyor. Maşa ile Koca Ayı gösterisini, Rafadan Tayfa Müzikali eğlencesini, açık hava sinema gösterimi, çocuk yogası, çocuk diskosu, bilim şovu, mini langırt, air hockey platformu, mini labirent gibi etkinlik alanlarını, mini voleybol ve futbol gibi spor alanlarını çocuklarla buluştururken marangoz, dans, karikatür, arkeoloji ve doğa atölyeleri de düzenleniyor. Çocuklara eşsiz bir hafta sonu sunan bu şenlikte ebeveynler için de birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

Gün boyu keyifli aktiviteler sunan YBY Woods 9-10 Eylül tarihlerinde kapılarını 10.30’da açıyor. YBY Woods Çocuk Şenliği biletlerine Biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor
İnsanları gün boyu keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods her gün kapılarını 10.00’da açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. 0-3 yaş arası için girişin ücretsiz olduğu YBY Woods’a dileyenler kendi sandalyesini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla doğanın, ormanın içinde gönlünce güzel vakit geçirebiliyor.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir