Wee Baby’nin özel serisi Disney’in sevilen karakterlerinden ilham aldı

25 Nisan 2019

-Wee Baby’nin katkılarıyla-

Uluslararası kalite standartlarına sahip yeni ürünleriyle bilinçli annelerin tercihi olan Wee Baby, anneler ve bebeklerinin birçok ihtiyacını karşılayan ürünleriyle onların yanında olmaya devam ediyor. Biberon, akıtmaz bardak, emzik ve emzik aksesuarlarından oluşan Wee Baby yeni ürün serisinde Disney’in dünyaca ünlü karakterleri Mickey ve Minnie’den ilham alınarak hazırlanılan desenler yer alıyor.

Geçtiğimiz sene kuruluşunun 90’ıncı yılını kutlayan, Disney’in marka sembolü, dünya çapında büyük küçük her yaştan hayranı bulunan Mickey ve yakın arkadaşı Minnie’nin karakter pozları Wee Baby’nin özel serisindeki birbirinden kullanışlı ve eğlenceli ürünleri süslüyor.

Wee Baby trendleri yakından takip ediyor

Kullanıcıların ihtiyaçlarını, yeni trendleri ve değişen tüketim alışkanlıklarını yakından takip ederek geliştirdiği ürünlerle öne çıkan Wee Baby, Disney’in dünya çapında en sevilen karakterlerinden Mickey ve Minnie’nin renkli ve eğlenceli görsellerini ürünlerine taşıdı.

Geniş ağızlı emzik tasarımlı biberondan, rahat kullanım sağlayan kulplu biberona; bebeklerin kolay nefes alabilmesine yardımcı olan kelebek emziklerden, hava alma özelliği bulunan damaklı emziklere, bebeklerin kendi kendilerine su içmelerini destekleyen akıtmaz bardaktan, emzik askısına kadar seride Mickey ve Minnie’in farklı konseptlerdeki tasarımlarını bulmak mümkün.

Wee Baby’nin Disney ürünlerinin yanı sıra diğer ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgi için www.weebaby.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir