United Colors of Benetton’dan 23 Nisan Festivali!

16 Nisan 2018

Renklerini gökkuşağından alan United Colors of Benetton bu sene de Nisan ayını çocuklarla doyasıya kutluyor.

United Colors of Benetton; 23 Nisan Pazartesi günü bomontiada ev sahipliğinde  ücretsiz olarak düzenleyeceği  birbirinden renkli atölyeler ve eğlenceli aktivitelerle çocukların 23 Nisan sevincine ortak oluyor. Çocuk bayramını aileleriyle Bomontiada’da geçirecek minikler; 12:00–18:00 arasında devam edecek #renginikesfet etkinlikleri, müzik, dans, resim ve oyun atölyelerinde hem öğrenecek hem de eğlenecek!

Günün ilk etkinliği saat 13.30 – 14.30 saatleri arasında İstanbul Lindy Hoppers eğitmenlerinin liderliğinde gerçekleştirilecek Çocuklar İçin Dans Atölyesi ile minikler lindy hop, solo jazz ve charleston eşliğinde gönüllerince dans edebilecek.

14.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek Masa Tiyatrosu ve Sedat Girgin ile Çizim Atölyesi’nde çocuklar kendilerini geliştirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar. Pöti kitap serisinin yaratıcısı Gökçe Gökçeer ile gerçekleştirilecek çocuk edebiyatı üzerine sohbette çocuklar en sevdikleri kitap karakterinin sahibi ile tanışmanın heyecanı yaşayacak. 15.30 – 16.30’da gerçekleştirilecek Kil Atölyesi etkinliğinde minikler  toprak ile tanışacağı, seramik üzerine desen ve kil çalışmalarının gerçekleştirileceği atölyelere ücretsiz olarak katılım sağlanacak. Program, 15:00 – 17:00 saatleri arasında ailelerin çocuklarıyla birlikte eğleneceği Uninvited Jazz Band konseriyle sona erecek.

Renkleri ve çizgisiyle  0-12 yaş çocuk modasına yön veren United Colors Of Benetton, yıl boyu hayata geçireceği benzer etkinliklerle, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılıklarını güçlendirmeye katkı sağlamayı hedefliyor.

Etkinliklerle ilgili detaylı bilgiler, @benetton_turkiye Instagram hesabından ve United Colors of Benetton mağazalarından alınabilir.

23 Nisan Çocuk Festivali atölyelerine katılım için bilgi: workshop@bomontiada.com

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir