Starbucks, otizmli çocukların yanında…

6 Kasım 2015

1447057493_Sbux_Beyazzemin_Gorsel

Yeni yılın müjdecisi Christmas Blend ile siz de otizmli çocuklara destek verin!

Starbucks’ta yeni yılın gelişini temsil eden Christmas Blend kahvesinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı, bu yıl da otizmli çocukların eğitim ve gelişimlerine
destek olmak üzere Tohum Otizm Vakfı’na aktarılıyor.

Starbucks, 2009 ‘dan beri gelenekselleşen sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu yıl da yılbaşı dönemine özel olarak misafirlerine sunduğu Christmas Blend çekirdek kahve satışından elde edilen gelirin bir kısmını, Tohum Otizm Vakfı’na (TOV) aktarıyor.

Starbucks’ın, kahve tutkunları tarafından yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen harmanı Christmas Blend, Latin Amerika kahvelerinin canlılığını ve Asya/Pasifik kahvelerinin yumuşaklığını birleştirirken; nadir bulunan ve yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdekleri de baharat tatlarıyla muhteşem bir lezzet sunuyor.

Starbucks’ın çok bölgeli harman kahvelerinden biri olan Christmas Blend, Christmas Blend’in zengin tat profili, özellikle 3 ila 5 yıl arasında özel depolarda yıllandırılan kahve çekirdeklerinin sunduğu baharatlı lezzetlerle şekilleniyor.

31 Aralık’a kadar Starbucks mağazalarından satın alacağınız her Christmas Blend kahvesiyle siz de otizmli çocukların eğitim ve gelişimlerine destek olabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir