Özgürlüğünüzü ilan etme vakti gelmedi mi?

29 Eylül 2020

-Alflorex®’in katkılarıyla-

Dışarı çıktığınızda kendinizi özgür bırakamıyor musunuz? Aklınızda hep aynı soru mu var?  Şişkinlik, gaz sancısı, karın ağrısı, ishal ve kabızlık semptomları ile sürekli karşı karşıya mı kalıyorsunuz? Çözüm Alflorex IBS’de!

Alflorex IBS ile “İrritabl Bağırsak Sendromu semptomlarından kurtul Sen de Özgürlüğü Seç” 

Tahriş olmuş bağırsağa tutunup rahatlatıcı ve güçlendirici bir tabaka oluşturma yoluyla bağırsak duvarındaki bozulmayı azaltarak, İrritabl Bağırsak Sendromunun tipik semptomlarıyla mücadele eden Alflorex®’i aç ya da tok karnı günde bir kez düzenli olarak, günün herhangi bir saatinde yemekle birlikte veya ayrı olarak kullanarak şikayetlerinizi aza indirebilirsiniz.

Alflorex®’i, şişkinlik, gaz, karın ağrısı, ishal ve kabızlık semptomları dahil olmak üzere İrritabl Bağırsak Sendromunun tedavisinde kullanabilirsiniz.

Kapsülleri bütün olarak yeterli miktarda sıvı ile örneğin; bir bardak su veya süt ile alabilirsiniz.

Kullanmaya başladığınız an hemen etki gösteren Alflorex®, bağırsakta gereken kısımlarda bariyer oluşturmaya başlayarak, ilk 2 hafta içinde sisteminizin düzenlenmesine yardımcı olur. En etkili sonuç için ise üç hafta boyunca düzenli kullanmanız gerekiyor.

“İrritabl Bağırsak Sendromu semptomlarından kurtul Sen de Özgürlüğü Seç” 

Kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat fazla görülen ve orta yaş grubunu içine alan huzursuz bağırsak unutmayın ki bir hastalık değil, sendromdur ve Alflorex® kapsüllerle birlikte diyet yaparak yani bazı gıdalardan uzak kalarak semptomları azaltabilirsiniz.

Alflorex® içeriğinde bulunan Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® suşu doğum sırasında anneden bebeğe geçen ve insan bağırsağında doğal olarak yaşayan bakteri ailesine dahildir. Sindirim sisteminden geçer ve bağırsağa canlı olarak ulaşır.

Alflorex®, almaya devam ettiğiniz sürece bağırsağınızda kalır. Bağırsakta etki gösterdikten sonra düzenli bağırsak hareketleri ile doğal olarak atılır. Her gün tek kapsül Alflorex® alarak bağırsağınızdaki bariyerin korunduğundan emin olabilirsiniz.

Vejetaryenler için uygun olan Alflorex®; Glüten, laktoz, süt ürünleri, koruyucular ve soya içermiyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir