Neden Antikolik Biberon tercih etmelisiniz?

20 Ağustos 2020

-Wee Baby’nin katkılarıyla –

Bebeğinizde gaz problemini Antikolik Biberonla azaltın!
Bebeklerimizin sağlıklı gelişiminde beslenme önemli bir rol oynuyor. İhtiyaçları olan besinleri tüketmeleri kadar doğru şekilde beslenmeleri de önem taşıyor. Biberonların özelliklerine dikkat edip bebeğimiz için en uygun biberonu seçerek, sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabiliriz. Bebeklerde sık görülen gaz (kolik) sancısı düşünülerek geliştirilen Antikolik Biberonlar, beslenme sonrası oluşacak gaz ve hazım sıkıntılarını azaltmaya yardımcı oluyor. Wee Baby’nin yeni Antikolik Biberonları bebeğin beslenme sırasında dışarıdan hava yutmasını önleyerek gaz problemini çözüyor.

Antikolik Biberonlar mükemmel bir çözüm!
Bebeklerin ilk aylarda sıklıkla yaşadığı problemlerin başında şüphesiz gaz sancısı geliyor. Yenidoğan bebeklerin çoğu, minicik midelerine dolan hava kabarcıkları nedeniyle bu sancıyı yoğun bir şekilde yaşayabiliyor. Kolik olarak da bilinen gaz sancısı, hem bebekleri huzursuz ediyor hem de ebeveynleri endişelendirerek üzüyor. Gaz yapmayan yani antikolik biberonlar bu sorunu önlemek için annelere mükemmel bir çözüm sunuyor.

Gaz önleyici sistem ile sancılara son!
Wee Baby’nin gaz önleyici sistem ile geliştirdiği yeni Antikolik Biberonları, bebeğin beslenme sırasında dışarıdan hava yutmasını önleyerek, kolik sancısının azaltılmasına yardımcı oluyor. Hava akış kanalından içeriye giren hava, kanal boyunca ilerleyerek biberonun alt kısmındaki boşlukta birikiyor ve süte karışmıyor. Böylece bebek beslenmesini kesintisiz bir şekilde, dışarıdan hava yutmadan tamamlayabiliyor. Biberon emziğinin üstündeki kanallar, beslenme esnasında emziğin çökme yapmasını ve yapışmasını engelliyor. Konforlu ve kesintisiz beslenen bebekler, beslenme sonrasında da rahat bir dönem geçiriyor. BPA içermeyen PP malzemeden üretilen, silikon emzik uçlu biberonun 150 ml ve 240 ml olmak üzere iki farklı boy seçeneği ve birbirinden sevimli desenleri bulunuyor.

Antikolik Biberonların temel özellikleri nelerdir?
• Biberon emziği olarak, yuvarlak uçlu ve damaklı emzik çeşitleri bulunmaktadır. Anneyi emme hissine yakın bir emme tecrübesi yaşatan yuvarlak uçlu biberon, özellikle yenidoğan bebekler için sıkça tercih edilmektedir. Damaklı biberon ise diş çıkarmaya başlayan bebeklerin ağız ve damak yapısını koruyan ortodontik özelliği ile öne çıkmaktadır.
• Biberonda yer alan özel hava akış kanalları, emme sırasında havanın süte karışmadan biberonun alt kısmında depolanmasını sağlar ve bu sayede bebek kesinlikle hava yutmaz.
• Geniş ağızlı biberonlar da çift katlı etek sistemi sayesinde, bebeklere rahat bir emme tecrübesi sağlar.
• Genel olarak silikondan üretilen emzik ucu, özel tasarımı sayesinde bebek süt emerken yapışmaz ve içine çökmez.
• İçerisinde hava akış kanalı olan özel olarak antikolik modelde üretilen biberonlarda bu işlevi tam olarak yerine getirebilmekte ve bebeği emme esnasında hava yutmaktan korumaktadır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir