Kaş ve kirpiklere canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırın

22 Nisan 2019

-Ali Ünyazıcı’nın katkılarıyla-

“Kaşlarımız neden önemlidir” sorusuna uzmanlar henüz cevap bulmazken, bakışlara kattığı anlamı hepimiz çok net biliyoruz. Gözlerimiz kadar önemli kaşlarımız, ifadelerimizi belirleyebilmek için önemli. Alnımızdan akan terin gözlerimize gelmesini engellemesi ve yağmur gibi dışarıdan gelen suları azaltması bakımından da kirpiklerimizin en büyük yardımcısı. Yüzümüzde koruyucu bir etkiye sahip olan kirpikler de tozların ve dış dünyaya ait diğer zararlı maddelerin gözlerden uzak tutulmasını sağlar. Bununla birlikte kirpikler de kaşlar gibi görünüşün büyük bir parçasıdır. Çünkü güzel kirpikler, güzel bir yüz anlamına gelir.

Sorun şu ki, çevresel faktörler onları zayıflatabilir, uzamalarını önleyebilir ve onları inceltebilir. Bu problemleri ortadan kaldırmak için piyasada çok sayıda kozmetik ürün olsa da bu ürünlerden en sağlıklı olanını bulmak da bir o kadar zor. Neyse ki, güzel kirpikler elde etmek, çok fazla para ödemeyi gerektirmiyor. Bilinen tedavilere benzer şekilde onları besleyen ve güçlendiren doğal çözümler bulunuyor. Bu çözümlerden biri de Ali Ünyazıcı Kaş Kirpik Bakım Yağı. İçeriğinde; buğday yağı, tatlı badem yağı, defne uçucu yağı, Hint yağı, ısırgan yağı, jojoba yağı, susam yağı ve menekşe yağı barındıran ürün, gereken nem ve yağ dengesini sağlayarak, kaş ve kirpiklerin güçlenmesini ve dolayısı ile dökülmelerin azalmasına yardımcı oluyor.

Vaatleri neler?

Bakım yağı içeriğindeki bitkisel özler sayesinde kaş ve kirpikleri dipten uca besleyerek doğal bir bakım sağlıyor. Ürün, kaş ve kirpiklerin canlı ve sağlıklı görünüm kazanmasına yardımcı olurken özellikle hamilelik döneminden sonra vitamin ve mineral kaybından kaynaklanan kaş kirpiklerde bakım etkisi yaratarak güçlenmesine ve toparlanmasına yardımcı oluyor. Yanıktan oluşan veya çıkmayan kaş durumlarında ise uzun süreli kullanımda kaşların tekrar canlanmasına yardımcı oluyor. Kıl fırçası sayesinde kirpik ve kaşlara çok rahat bir şekilde uygulanan ürün, şeffaf ambalajı sayesinde de kullanım miktarına dair takibi rahatlıkla sağlıyor.

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir