Hareketli bebeklerin bezi nasıl değiştirilir?

9 Haziran 2020

-GOO.N Bebek Bezi’nin katkılarıyla-

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bebeklerimiz, hareketlerini kısıtlayan kalın kıyafetlerden kurtulmanın mutluluğu yaşıyor. İnce kıyafetlerle daha rahat hareket edebilen bebekler, güneşli havaların da etkisiyle kıpır kıpır oluyor. Hal böyleyken hareket özgürlüğü ve enerjileri artan bebeklerimizin bezlerini değiştirmek, bazı durumlarda biraz zorlaşabiliyor. Hele ki bebeğimizin tam oyun zamanına denk geldiysek, bir bezi değiştirmek için dakikalarca uğraşmak gerekebiliyor. Neyse ki hareketli bebeklerimizin bezini değiştirmeyi kolaylaştırmak için, çözüm GOO.N Bebek Bezi’nden geliyor.

Külot bezin kolaylığını keşfedin
Bebeğiniz 7 kiloya ulaşıp azıcık da hareketlenmeye başladıysa, külot bez kullanmak için doğru zaman gelmiş demektir. Formu itibariyle ayaktayken bile giydirilebilen külot bez, bebeğimizin altını kolayca değiştirmemizi sağlıyor. Üstelik bezi çıkarmak istediğimizde de yanlardan yırtılarak çabucak çıkarılabiliyor. Yani aslında külot bez ile bebeğimizin oyununu bölmeden bezini değiştirebilme rahatlığına sahip oluyoruz.

Anne yumuşaklığını külot bez rahatlığıyla keşfedin
GOO.N Premium Soft Külot Bez, bebeklerimizin hassas ciltleri için anne yumuşaklığından ilham alınarak tasarlandı. Hatta öyle ki, kullanan anneler dokunduğunuz anda hissedeceğiniz bu yumuşaklığı bebek cildine en yakın hassaslıkta olan boyun bölgenize değdirerek test edebileceğinizi söylüyor. Ayrıca bezin kenarlarının esnek bir yapıya sahip olması, bebeklere mükemmel bir rahatlık sağlıyor. Büzgülü bel ve bacak bölgeleri bebeğimizin vücudunu sıkmadan sarıyor. Onlara rahat bir hareket özgürlüğü sağlıyor. Külot bezi neredeyse hiç hissetmeden oyununa devam edebiliyor.

Tabii GOO.N Premium Soft Külot Bez’i, kolayca giydirebildiğiniz gibi kolayca çıkarıp atabilirsiniz. Yanlarından yırtılarak çıkarılması ve kendi bandına sarılarak atılması bez değiştirme işini daha basit bir hale getiriyor. Rahatlık ve kolaylığın yanı sıra, Japon teknolojisiyle üretilmiş ara kanalları ve nefes alan yüzeyi bebeğinizin cildine ultra kuruluk sağlıyor. Yani hem anneler hem de bebekler GOO.N Premium Soft Külot Bez ile çok rahat ediyor!

Daha ekonomik alternatifiyle denemeye hemen başlayın
Bebeğin hareketli zamanlarında külot bezi deneyen anneler, bez değiştirmenin aslında ne kadar da kolay olduğunu keşfediyor. GOO.N ise tüm annelerin bu rahatlığı yaşaması için, GOO.N Mutlu Bebek Külot Bez ile çok daha ekonomik bir alternatif de sunuyor. Japon teknolojisiyle yumuşak malzemelerden üretilen GOO.N Mutlu Bebek Külot Bez, emiciliğiyle de annelerin gönlüne kazanıyor. Üstelik 42,90 ₺’den 19,90 ₺’ye düşen fiyatıyla annelere külot bezi hemen deneyebilmeleri için avantajlı bir fırsat sunuyor.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir