“Gebelik Akademisi” eğitimi

18 Mart 2024

Liv Hospital sağlıklı nesillerin yetişmesindeki ilk adımın atılmasında katkı sağlamaya devam ediyor. Anne adaylarının merak ettiği soruların cevaplarını birebir uzmanlardan öğreneceği “Gebelik Okulu” eğitimi 26 Mart Salı günü Liv Hospital Vadi İstanbul’da, 29 Mart Cuma günü de Liv Hospital Ulus’da gerçekleşecek.

“Hamilesiniz” kelimesinin duyulmasıyla birlikte değişen, dönüşen ve güzelleşen hayata, farklı sorularında eklenmeye başlandığı dönem olan hamilelik sürecinde, anne ve babaların yanında olan Liv Hospital uzmanları merak edilen soruları yanıtlayacak.

Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Doktoru, Yenidoğan Hemşiresi, Doğum Fotoğrafçısı ve Emzirme Danışmanı’ndan oluşan geniş yelpazeli “Gebelik Okulu” eğitiminde, hamilelik döneminin ilk günlerinde yaşanılabilecek durumlardan, doğum çeşitlerine, evde geçen ilk günlere kadar birçok önemli noktaya değinilecek.

“Gebelik Okulu” eğitimi; annelerin sorularıyla ile tamamlanacak.

“Gebelik Okulu” eğitimleri her ay düzenli olarak Liv Hospital’da yapılmaya devam edecek. www.livhospital.com.tr adresimizden ve @livhospital instagram hesabımızı takip ederek ücretsiz eğitimlerimizden haberdar olabilirsiniz.

Tarih: 26 Mart, Salı
Saat: 12:00 – 16:45
Konum: Liv Hospital Vadi İstanbul, Konferans Salonu

Tarih: 29 Mart, Cuma
Saat: 11:00 – 16:00
Konum: Liv Hospital Ulus, B1 Konferans Salonu

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir