Due2, kadınların dolaplarında

25 Kasım 2021

Deri tasarımın sade ve şık trend markası Due2’nun 2021 /22 Sonbahar- Kış koleksiyonu, modern ve şık çizgisi ile bu sezon da iddialı. Koleksiyon hem günlük hayatta hem de özel günler için sade ve kaliteli bir görünüm amaçlıyor. Geçtiğimiz sene hayata geçirilen ve kısa sürede çok sevilen marka, yine sade ve elegan modellerin eşliğinde renkli deriler ve çift taraflı kullanılabilen yün paltolar ile bu sezonun da gözdesi olmaya aday.

Bu sezon da ‘kaliteli al uzun giy’ mottosu ile hareket eden Due2, kadınların dolaplarında hem modern hem de klasik modellere duyulan ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.

Sadece iş hayatında aktif, çalışan kadının değil, sosyal hayatta da aktif olan her kadının şık, özenli ve kaliteli görünmeyi hak ettiğine inanan Due2, gündüzden geceye taşınabilecek modelleri ile göz dolduruyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu koleksiyonda da deriyi ‘klasik siyah’ algısından çıkaran, kışın karanlığının aksine yumuşak ve aydınlık renklerle hazırlayan Due2, bir önceki sezonun favori renkleri hardal, krem ve lila, yeşilin en güzel tonları olan nil yeşili ve haki tonlarındaki deri paltoları, etekleri, şortları, bluzları ve hem etekler hem pantolonlarla kombinlenebilecek ceketleri ile şıklığı amaçlıyor.

Hakiki derilerin yer aldığı koleksiyonda deriyi hem şık hem spor giyebilmeye yardımcı olan lastik bel detayları göze çarparken, form ve kesimler şık bir duruş ve fonksiyonel kullanım amaçlıyor.

Çift taraflı kullanımı ile göz dolduran el dikimi yün paltolarda gecen sezonun favorisi olan mavi grinin yanı sıra krem renk kullanılmış. Bu sezonun premium kumaştan üretilen ve pötikare mavi ve kahve krem renkleri ile modern detaylarla bezenmiş özel paltolar da koleksiyonun star parçaları.
Özel tasarım ve kadını her daim daha zarif göstermek üzere hazırlanan kalıplara sahip yeni Due2 Koleksiyonu ile yine göz kamaştıracaksınız.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir