Benetton’un Yaz Koleksiyonu renkleri ile çocukları indirimleri ile anneleri mutlu ediyor!

29 Temmuz 2019

– United Colors of Benetton’un katkılarıyla

Yaratıcılık, zevk ve güzellik… United Colors of Benetton,İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu, çocukları için en iyisini isteyen ailelere sağlıklı, şık ve birbirinden renkli alternatifler sunmaya devam ediyor.

Benetton kızları bu sezon biraz “rock” biraz romantik;her ikisini de giymekte özgür! Sıcak havalar çocuklar için de daha şık giyinebilecekleri ortamlar yaratıyor; piknikler, doğum günü partileri ve düğünler… Benetton kızları, her türlü etkinlik için tasarlanan danteller ile büzgü detaylarla zenginleştirilen elbiseler ve bluzlar içinde modayı yakından takip eden peri kızlarına dönüşüyor.

Çimlerde yarış, bahçelerde parti, spor ve sahil zamanı!Annelerin de ihtiyaç duyduğu en önemli şey; hızlı değişen hava durumlarına uyum sağlayabilecek kıyafetler. United Colors of Benettonbu detayı da unutmamış. Anne hassasiyetiyle düşünerek hazırladığı koleksiyonda kullanışlı sade ve ince hırkalardan hafif şişme montlara kadar geniş bir seçki sunuyor. Tişörtlerde kullanılan sloganlar, iskelet figürleri ve bayraklar Yaz koleksiyonunun dikkat çeken parçalarından. Canlı turuncudan orman yeşiline, enerjik sarıdan dinginliğin mavisine… Parlak renklerden oluşan, Hawaii’nin palmiye deseni ve okyanusun büyük balıklarıyla birleşen ürünler, korkusuz çocuklar için eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkarıyor.

Bayram ve tatil alışverişiniz için United Colors of Benetton’un birbirinden renkli ürünleri %50 indirim fırsatları ile Benetton mağazalarında sizleri bekliyor. www.benetton.com

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir