‘Archy Kids’in Emaar Square Mall mağazasında renkli defile

28 Aralık 2017

Bebek-çocuk hazır giyiminin ve aksesuarlarının dünya markalarını bir araya getiren Archy Kids, Emaar Square Mall mağazasında muhteşem bir defileye imza attı. Dünyaca ünlü markaların kış koleksiyonlarının çocuklar tarafından tanıtıldığı defile, sürprizlerle renklendi.

Bebek-çocuk hazır giyimindeki 10 yıllık tecrübesiyle sektörün önde gelen markalarından biri olan Archy Kids, kış koleksiyonlarını eğlenceli bir defileyle tanıttı. Dünyaca ünlü markaları aynı çatı altında bir araya getiren Archy Kids’in defilesinde podyuma çıkan çocuk mankenler, Tartine et Chocolat ve Poivre Blanc markalarının kış koleksiyonlarını alkışlar eşliğinde tanıttı.

Yaşları 2 ve 10 arasında değişen çocukların, kışlık ve kayak için özel tasarlanan kıyafetleri büyük bir ustalıkla taşıdığı defileye Archy Kids Yönetim Kurulu Başkanı Beril Miskavi ev sahipliği yaptı. Sergilenen kıyafetler, defileye katılan anneler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Tartine et Chocolat, Archimede, Poivre Blanc, Story Loris, Nanan, Sunuva, Grevi gibi bebek-çocuk hazır giyiminde dünyaca ünlü pek çok markayı mağazalarında bir araya getiren Archy Kids; Kanyon, Bodrum Palmarina ve Next Level Ankara’daki multibrand mağazaları ve Zorlu Center’daki Tartine et Chocolat mağazasının ardından; son olarak açtığı Emaar Square Mall mağazasıyla satış ağını genişletmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir