9 fotoğrafçı ile 10 farklı atölyeye ne dersiniz?

1 Nisan 2021

Bebek fotoğrafçısı isen ya da olmak istiyorsan bu kamp senin için. 9 fotoğrafçı ile 10 farklı atölyeye katılmak, Urla’da doğa içinde tamamen kampçılara özel bir tesiste unutulmaz hatıralar ve farklı deneyimler yaşamak istiyorsan seni de 1-3 Eylül 2021 tarihleri arasında “Photographer Friends Photo Camp” e bekliyoruz. Bu kampta çok değerli bilgiler öğreneceğin, kamp ateşi etrafında keyifli sohbetler yapabileceğin, akşam gezileri ile yeni yerler göreceğin unutulmaz bir kamp olacak.

Neden bu kampa katılmalısın?
Bu kamp sadece bir eğitim veya tatil değil. Uzun yıllardır doğum, bebek ve aile fotoğrafçılığı alanında çalışan başarılı kadın fotoğrafçıların hikayelerini, yeni meslektaşları ile paylaşma projesi. Kampa katılan fotoğrafçılar ve fotoğrafçı adayları, kamp süresince bu ekiple birlikte olacak ve onların fotoğrafçılık yolculuğunu yakından öğrenme fırsatı bulacak. Kampta gerçekleşecek atölye ve eğitimlerde mesleğin en ince detayları, yüz yüze paylaşılacak. Katılımcılar, 9 farklı fotoğrafçının kendine özgü çekim teknikleri, aileler ile iletişim modelleri, teknik ekipman seçimleri ve aksesuar tedarikleri hakkında ayrıntılı bilgiler alma fırsatı bulacaklar. Kamp süresince yapılacak sosyal etkinlikler ve geziler ile katılımcılar hem rahatlayacak hem de şehrin gürültüsünden uzaklaşıp Ege’nin yemyeşil doğasında unutulmaz anılar biriktirecekler.

9 fotoğrafçının hikayesi
Yıllar önce farklı hedefler ile yola çıkan 9 kadının fotoğrafçılık macerası, zaman içinde güçlü bir dostluğa dönüştü. Yaptıkları başarılı işlerle sektörlerinde emin adımlarla yürüyen bu kadınlar, farklı projelerde bir araya gelip deneyimlerini sektöre yeni giren ve girmeye hazırlanan fotoğrafçılar ile paylaşmaktan keyif aldılar. Her yeni proje dostluklarını güçlendirdi. Mesleklerinin gereği olarak ihtiyaç duyduklarında birbirlerine destek oldular. Aynı bir takımın oyuncuları gibi gerektiğinde birbirlerinin yerini aldılar. İşte bu dostluk ve dayanışma ruhu, deneyimlerin daha farklı bir modelle aktarılması projesine dönüştü ve ortaya “Photographer Friends Photo Camp” projesi çıktı.

Eğitmenler:
Ayşegül Özdemir
Burcu Ertur
Ceren Selçuk
Ezgi Denizali
Gülçin Altuntop
Seda Erdoğan
Seda Kurt Koyuncu
Sezen Gür
Tuba Sönmezöz

Detaylı Bilgi:

https://www.friendsphotocamp.com

instagram.com/friendsphotocamp

friendsphotocamp@gmail.com

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir