Monde Bebe ile mışıl mışıl uyusun

1 Eylül 2020

-Monde Bebe Katkılarıyla-
Avustralya’nın ödüllü uyku tulumu markası ergoPouch yeni sezon ürünleri Eylül ayında Monde Bebe’de satışta!

Egzama ve hassas ciltli ufaklıklar için
Organik pamuk ve bambu karışımı, doğal, nefes alabilir bir yapıya sahip olan ergoPouch uyku tulumları egzama ve hassas ciltli ufaklıklar için özellikle tasarlanmıştır. Bebeklerin ısı seviyesini dengede tutarak terlemelerini ve üşümelerini önler, terlemeden uyuyan bebek uykusundan uyanmaz ve daha az sıklıkta hasta olur. 0.2 TOG, 1.0 TOG ve 2.5 TOG kalınlık değerlerine sahip olan ergoPouch uyku tulumarını her sezon gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kesintisiz uyku
Uzmanlar tarafından gece uykusunda yataklarda yorgan da dahil olmaz üzere az sayıda obje bulundurulması önerilmektedir. Yorgana dolanan çocuk uyku döngülerinde kendisini uyandırır, ve rahatsız eder. Kesintisiz uyku için uyku tulumu tercih edin.

Doğal elyaflar
* Bütün Ergopouch uyku giyimleri doğal, GOTS sertifikalı organik pamuk ve bambudan üretilmiştir.
* Doğal elyaflar bebeğinizin cildini nefes aldırır, hassas tenini toksik kimyasallardan korur, egzama parlamalarını azaltır.
* Bebekler doğal elyaflar içerisinde daha iyi uyurlar çünkü odanın sıcaklığı değişse bile, doğal lifler içerisinde bebeğinizin ısı seviyesi gece boyunca sabit kalır, ve neticede terleme/üşüme sebebiyle uykuları bölünmez.
* Doğal elyaflar soğuk bir gecede ılık, sıcak bir gecede serin ve rahat uyumalarına yardımcı olur. Bu sayede hem bebeğiniz, hemde siz, daha uzun ve kesintisiz bir uyku uyumuş olursunuz.
* Ergopouch tulumlarında sadece organik pamuk, bambu ve merinos gibi doğal lifler kullanılmaktadır, çünkü bu materiyeller vücudu eşit bir sıcaklıkta tutmakta en faydalı olanlardır.

Uykusundan uyanmasın diye
Sentetik kumaşların aksine, doğal lifler ‘nefes alır’. Piyasadaki diğer birçok bebek uyku tulumu Polyester veya diğer sentetik malzemelerle doldurulur. Polyester gibi sentetik lifler ısıyı içerisinde barındırarak neredeyse vücudun hiç nefes alamamasına sebep olur. Sonuç olarak bebeğiniz, aşırı seviyede terler ve derisine oturan nem ile hızlı bir şekilde serinler. Bu sıcaklık dalgalanmaları rahatsız edicidir ve çoğu zaman bebeğinizi uykusundan uyandırır.

 

Organik pamuk
Organik pamuk doğal olmakla beraber, yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir bir materiyeldir. Toksik tarım ilaçlarının zararlı etkilerinden kaçınarak hem pamuk üreticilerine, hem de çevreye faydası vardır. Doğal organik pamuk az su tüketerek, toksik emisyonları azaltarak ve toprağın verimliliğine zarar vermeyerek üretilir. Su bazlı boya ile renklendirilen kumaşlarımız yangın geciktiriciler içermeyen yapısıyla hassas cilt yapısına sahip olan bebekler için idealdir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir