Bu yılbaşı çocuk modası kırmızıya doyacak!

7 Aralık 2018

United Colors of Benetton’un yılbaşı dönemine özel parçaları ile yeni yılı karşılamaya hazır mısınız? Elbette ki yılbaşı denildiğinde kırmızısız olmazdı. United Colors of Benetton’da bu önemli detayı unutmayarak yılbaşı çocuk modasında hem rahatlığı hem de yılbaşı konseptini ön plana çıkarıyor.

Evdeki miniklere…
Çocukların ön planda tutulduğu koleksiyonda United Colors of Benetton, Yeni yıla evde giren küçükleri için ise eğlenceli ve renkli pijama takımları ve pijamalarla uyumlu aksesuarlar bekliyor.

Yılbaşı şıklığı

United Colors of Benetton’ın küçük hanımefendiler için tasarladığı kırmızı ve siyah elbiselerle yılbaşının şık hanımefendileri olacaklar.

 

 

Minik detaylarla yılbaşına hazırlanın!

Moda deyince akla ilk gelen elbise, pantolon, gömlek ve hırka gibi büyük parçalar geliyor. Ancak aslında esas tamamlayıcılar yan parçalar. United Colors of Benetton renkli koleksiyonları ile aynı zamanda hediye arayışında da kurtarıcı oluyor. Çoraplardan, mini çantalara, bereden atkı seçeneklerine kadar birçok eğlenceli detaylarla mükemmel parçalar sizleri bekliyor.

Renkli eğlenceli ve şık hediyeler ile sevdiklerinizi şımartırken %50’ye varan sezon ortası indirim fırsatlarından faydalanma şansı United Colors of Benetton mağazalarında ve benetton.com internet sitesinde sizi bekliyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir