Anneden Anneye – Zeynep Gözübüyük

1 Haziran 2016
Önceki2 / 2Sonraki

 

 24666372954996887475UN_269656_1_zoom

Bu ayın kitapları

Tombik Ayı serisini çok seviyorduk, bu ay yeni bir kitabını kütüphanemize ekledik. Tombik Ayı Uyuyunca. Şiir gibi kafiyeli bir tarzı olduğu için okuması da çok rahat. Çizimleri çok güzel. Tombik ayının arkadaşları tavşan, karga, çalıkuşu, baykuş, porsuk hepsi çok tatlı. Uykudan bir türlü uyanmayan Tombik Ayı arkadaşları onsuz eğlenince gönül koyuyor, ama sonra hemen barışıyor. Çok keyifli bir kitap tavsiye ederiz.

İkinci kitabımıza favori demek yetmez, gözbebeğimiz diyebilirim çünkü aldığımızdan beri okumadığımız gün yok. Ben artık ezberledim zaten =) Kitabın ismi Pufi Yumak Peşinde. İş Bankası Yayınları’ndan. Ayşe zaten kedilere bayılıyor, Pufi’siz bir gün geçiremiyor. Hikayesi de çok güzel. Kesin alınacak listenize koyun derim.

Üçüncü kitabımız Disney Junior serisinden Çifte Bela. Ayşe 1,5 yaşında filandı aldığımda. İkizlerin Minnie’nin fiyonk dükkanında yarattıkları karmaşa sonrasında yaratıcılıklarıyla olayı toparlamalarını ve Minnie’nin her zamanki sabırlı ve olumlu tavrının iyi sonuçlar getirdiğini anlatıyor. Biz bu kitabımızı da verdiği mesajı da çok seviyoruz.

 

Önceki2 / 2Sonraki

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir